Rólunk

mm-csoportkep

Bárhol, bármikor…

Több, mint 15 éves tapasztalattal, a tökéletességre való törekvés elkötelezett híveként keltjük életre ügyfeleink elképzeléseit és tesszük sikeressé rendezvényeiket. Főként olyan  nemzetközi és hazai tudományos rendezvényekre specializálódtunk, mint az egészségügyi és orvosi kongresszusok, üzleti konferenciák, posztgraduális képzések, gyógyszerészeti roadshow-k, illetőleg ciklusmeetingek.
Képzett, széleskörű ismeretekkel rendelkező csapatunk, kreatív, energikus és lelkes tagjai minden igyekezetükkel a legjobbat biztosítják ügyfeleinknek és egy életre szóló élménnyel gazdagítják az ő vendégeiket.
A gyakran visszatérő megrendelőink jól tudják, hogy mi minden megbízást személyre szabottan kezelünk és céljaik, költségvetésük maximális figyelembe vételével fókuszálunk minden egyes részletre.
Amennyiben egy sikeres rendezvényt szeretne, azt nyugodt szívvel bízza a Meetings & More gondjaira! Dokumentumtárunkban több száz színteret (konferenciatermektől a hotelekig, a kastélyokon át az éttermekig) sorakoztattunk fel, hogy gyorsan és pontosan megtalálhassuk az Önnek megfelelő helyszínt.

meetings-more-logo22

Kérdése van? Hívjon minket!

+36 30 210 9670

Vagy írjon az űrlapunkon keresztül!