Partnereink

Büszkék vagyunk arra, hogy nagyszerű ügyfelekkel dolgozhatunk együtt. A hosszútávú, jó kapcsolat és a belénk vetett bizalmuk titka, hogy minden esetben előtérbe helyezzük ügyfeleink célkitűzéseit és igényeikhez mérten, személyre szabottan szervezzük rendezvényeiket.

 

 

 • “Magam és Partnereim nevében szeretném megköszönni és egyben gratulálni a rendezvény kapcsán nyújtott kiváló segítséged miatt. Neked és kedves Csapatodnak is gratulálok és külön köszönet!!!”
  Varga Zsolt
  Humán Bioplazma Kft
 • Kedves Judit! Fontos szereplői vagytok a kongresszusi, szakmai életnek és ez mind a pontos és elkötelezett munkátok eredménye. ))
  Judit Bánhidi MD
  Lilly Hungária Kft.
 • Kedves Judit! Kiváló munkát végeztetek! A kongresszus 320 résztvevője hibátlan szervezési munkát kapott a regisztráció és a szállás ügyintézésében, a kongresszusi tudományos program lebonyolításában, szigorúan tartva az előadások és a szünetek előírt idejét. Külföldi vendégeink ellátásában a nyelvismeretetek óriási segítséget jelentett. Köszönöm, hogy  a három napos kongresszus minden pillanatában jó hangulatú, közvetlen légkört teremtve, szakmailag kifogástalan, igényes munkát végeztetek!
  Dr. Valkusz Zsuzsanna, a kongresszus főszervezője
  MEAT vezetőség tagja
 • Nagyon köszönöm a kiváló szervezést és a minőségi munkátokat! Örök hálám!
  Dr. Tátrai Ágnes, ügyvezető igazgató
  Bio-Science Kft
 • Dear all, I hope this finds you well and that you had some rest after this epic week in Budapest. Many thanks for all your help and efforts during and before the event. You did a great job !
  Nadia Queudeville
  Preglem
 • Thanks to you Judith! It was a real pleasure to work with such a great team! I hope to see you soon for a new challenge! Warm Regards from Geneva!
  Nora Baaboura
  Preglem
 • Gratulálok a munkátokhoz, mindenki legnagyobb megelégedésére! Millió Köszönet, folytatjuk!
  Dr. Kralovánszky Gábor, Country Manager / Medical Director
  Danone Nutricia ELN
 • Még egyszer köszönöm a szuper szervezést! Nagyon jók a visszajelzések.
  Tölgyesi Gréta, Medical Marketing Manager
  Danone Nutricia ELN

meetings-more-logo22

Kérdése van? Hívjon minket!

+36 30 210 9670

Vagy írjon az űrlapunkon keresztül!