Adatvédelmi nyilatkozat

Jognyilatkozat és Adatkezelés

 

A Meetings & More Kft., mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében az Internetes regisztráció során kezelésébe került személyes adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé.

 

Amennyiben a regisztrációs űrlapot (on-line, vagy a papír-verziót egyaránt) egy, általunk szervezett rendezvényre történő jelentkezés céljából tölti ki valaki, úgy egyúttal jóváhagyását adja, hogy megadott adatait a Meetings & More Kft. – kizárólag az adott szakmai rendezvényről történő tájékoztatás, illetve egyéb szakmai információk, szakmai anyagok eljuttatása céljából – használhatja.

 

A Meetings & More Kft. és a regisztrációs rendszerek informatikai háttérszolgáltatója az Intellimed Kft az Ön adatait bizalmasan kezeli, rendszereiket, valamint informatikai háttérstruktúrájukat úgy alakították ki, hogy az adatok védelmét az elvárható módon biztosítsák. Adatvédelmi eljárásaink teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi törvény előírásainak.